Sponsors

Sponsors

Wat is Trooper precies?

Met Trooper kunt u ons sponsoren, dit is heel simpel en leggen wij hier kort even uit. Trooper is een platform waar verschillende webshops op beschikbaar zijn. Eenmaal u klikt op de link zal u een lijst te zien krijgen met sponsors, handig toch? Klik op één van de sponsors en viola, u bent op de pagina waar je oorspronkelijk rechtstreeks naar zou surfen.

Hoe Trooper gebruiken?

Ga je shoppen? Surf dan naar deze url en bekijk welke shops geconnecteerd zijn. Maak een account aan wanneer je de Trooper pagina bezoekt zodat je verder kan gaan naar de shop die je intereseert. En shoppen maar! Hieronder een vind je enkele populaire webshops terug.

Sports Business Network

Sinds enkele maanden maken wij deel uit van Sports Business Network ofwel SBN. Dit is een platform om sponsors en bedrijven aan te trekken en win-win situaties te creëren. Surf naar deze url voor meer informatie.

Sportclubs of andere sportorganisaties die op zoek zijn naar een sponsor om hun werking te steunen, kunnen zich hier gratis registreren en een project opladen waarin ze aangeven waar ze naar op zoek zijn. Interesse? Laad nu vrijblijvend je project op! Los van de aangeboden projecten is de vereniging steeds geïntereseerd in nieuwe enthousiaste partners uit de bedrijvenwereld. Hoe kunnen wij elkaar versterken? Elk voorstel wordt ernstig overwogen!

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.