Competitie

Competitie

Algemene informatie


Tafeltennisclub Wetteren engageert zich naast recreatief ook competitief. De Wetterse ploegen zijn actief op verschillende niveaus. Deze kunt u in het volgende onderwerp terugvinden. TTC Wetteren houdt training op woensdag vrije training voor alle leden. Dit zorgt voor een leuke, maar ook sportieve sfeer waarbij het mogelijk is het op te nemen tegen sterkere clubledenen sportief stappen vooruit te zetten.


Resultaten zijn terug te vinden op de website van VTTL, meer informatie over onze club, cijfers en dergelijke kan u terugvinden via deze url. Ons stamnummer bij VTTL is “OVL103”.

Ploegenoverzicht

 

Doordat wij verschillende ploegen hebben op verschillende niveau's kan iedereen wie zin heeft mee doen met de competitie. De ploegen ingeschreven bij de Vlaamse Tafeltennis Liga (VTTL) zijn:


Wetteren A : 1ste provinciale
Wetteren B : 3de provinciale C
Wetteren C : 4de provinciale B


Daarnaast hebben wij sinds 2022 ook een ploeg bij Sporta:


Wetteren A: afdeling 6 Oost-Vlaanderen

Live scorebord


Wenst u de scores live te bekijken van elke ploeg binnen TTC Wetteren? Dit kan onlangs via de VTTL website, klik hier om de naar de scores te gaan.

Ter info: onderaan deze website zal u rechts 2 knopjes zien met pijltjes, gebruik deze om naar een andere ploeg te gaan binnen TTC Wetteren.


Daarnaast kan je ook onze scores bekijken bij onze Sporta ploeg. Klik hier om de scores te raadplegen.

Documenten

 

De voorlopige klassementen van het seizoen 2020 - 2021 voor Oost-Vlaanderen zijn beschikbaar, klik hier om het document te raadplegen.


De VTTL en TTC Wetteren hebben enkele documenten die wij willen delen. Deze kan u onderaan raadplegen doorte klikken op een document naar keuze.


Fair-playcharter VTTL

Gedragscode trainers

Gedragscode spelers

Gedragscode scheidsrechters

Gedragscode bestuurders

Gedragdscode ouders