Competitie

Informatie

TTC De Orchidee Wetteren engageert zich naast recreatief ook competitief. De Wetterse ploegen zijn actief op verschillende niveaus. Deze kunt u hieronder terugvinden. Daarnaast geeft TTC De Orchidee Wetteren training op maandag en woensdag, dit zorgt voor een leuke maar ook sportieve sfeer waarbij u kan spelen tegen de clubleden om te trainen.


De ploegen ingeschreven bij de Vlaamse Tafeltennis Liga (VTTL)

Wetteren A : 2de provinciale
Wetteren B : 3de provinciale
Wetteren C : 4de provinciale
Wetteren D : 5de provinciale
Wetteren E : 5de provinciale


Resultaten zijn terug te vinden op de website van VTTL , meer informatie over onze club, cijfers en dergelijke kan u terugvinden via deze weburl. Ons stamnummer bij VTTL is “OVL103”.

Live scorebord

Wenst u de scores live te bekijken van elke ploeg binnen TTC Wetteren? Dit kan onlangs via de VTTL website, selecteer deze koppeling om direct naar de scores te gaan. Ter info: onderaan rechts zal je 2 knopjes zien met pijltjes, gebruik deze om naar een andere ploeg te gaan binnen TTC Wetteren.

Documenten

De voorlopige klassementen van het seizoen 2020 - 2021 voor Oost-Vlaanderen zijn beschikbaar, klik hier om het document te raadplegen.


De VTTL en TTC Wetteren hebben enkele documenten die wij willen delen. Deze kan u onderaan raadplegen doorte klikken op een document naar keuze.


Fair-playcharter VTTL

Gedragscode trainers

Gedragscode spelers

Gedragscode scheidsrechters

Gedragscode bestuurders

Gedragdscode ouders

A-ploeg

B-ploeg

C-ploeg

D-ploeg

E-ploeg

© Copyright TTC Wetteren 2020

Deze website gebruikt cookies. Indien u akkoord gaat met het gebruik ervan dient u op "accepteren" klikken.

Accepteren